Team

Tine - klinisch psycholoog / criminoloog / psychotherapeut en EMDR therapeut

Tine is een klinisch psycholoog en psychotherapeut die zich richt op jongeren vanaf 14 jaar, volwassenen en ouderen met een breed spectrum aan psychologische uitdagingen, van verslaving en persoonlijkheidsstoornissen tot werkgerelateerde problemen. Met een stevige achtergrond in forensische settings en diverse specialistische bijscholingen, biedt zij sinds 2014 doelgerichte, persoonlijke hulpverlening binnen Argo Groepspraktijk.
Meer over Tine

Praktijk Antwerpen & Schilde

0472 07 05 62

Kirsten - klinisch psycholoog en psychotherapeut (jong)volwassenen

Als klinisch psychologe en psychotherapeute gespecialiseerd in Integratieve Psychotherapie, hanteert Kirsten een krachtgerichte en transparante benadering in haar therapie. Met ervaring als coach voor langdurig werkzoekenden, afdelingspsychologe in een Forensisch Psychiatrisch Centrum, en supervisor in de Bijzondere Jeugdzorg, brengt zij een rijke praktijkervaring mee. Haar brede opleiding in Interactionele Vormgeving en diverse bijscholingen stellen haar in staat om methodes en theorieën uit verschillende psychotherapeutische stromingen toe te passen, waaronder dramatherapie, Voice Dialogue en Mindfulness. Ze verwelkomt volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar met uiteenlopende vraagstukken zoals stress, zelfbeeldproblematiek, burn-out, rouwverwerking, en emotionele en existentiële problemen.
Meer over Kirsten

Praktijk Antwerpen

0484 05 47 37

Elien - psychotherapeut en gezinstherapeut volwassenen en gezinssystemen

Met een sterke basis in het begeleiden van leerlingen en studenten binnen een educatieve omgeving, heeft Elien haar passie voor psychologie en therapie ontwikkeld tot een professionele carrière als kinder- en jongerentherapeut. Haar fascinatie voor gezinsdynamieken en ouder-kind relaties inspireerde haar om haar expertise uit te breiden naar de begeleiding van zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Elien specialiseert zich in persoonlijke ontwikkeling, waaronder identiteitsvraagstukken, gevoelens van ongehoord zijn, burnout en somberheid, evenals in het verbeteren van partnerrelaties en familiale interacties. Ze biedt tevens leerondersteuning en studiecoaching aan, gericht op zowel algemene behoeften als specifieke ontwikkelingsproblematieken.
Meer over Elien

Praktijk Schilde

0483 66 78 99

Marilyn - klinisch psycholoog volwassenen

Als klinisch psycholoog met heel wat ervaring in de klinische setting, specialiseert Marilyn zich in de ondersteuning van volwassenen met uitdagingen zoals spanningen, agressie, en verslaving. Haar aanpak, die zowel traditionele gesprekstherapie als wandeltherapie omvat, richt zich op de interactie tussen gedachten, gevoelens en gedrag, aangepast aan individuele behoeften.
Meer over Marilyn

Praktijk Schilde

0475 66 69 95

Sandy - psychotherapeut / brainspottherapeut en relaxatie- en yogatherapeut bij (jong)volwassenen

Met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van slachtoffers en verdachten van zowel ingrijpende als minder ingrijpende gebeurtenissen, heeft deze therapeut een diepgaand begrip van trauma, rouw en emotionele uitdagingen ontwikkeld. Zij biedt persoonlijke en op maat gemaakte trajecten aan jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen met problemen zoals rouw, trauma, faalangst, en depressie. Haar methoden omvatten brainspotting, individuele therapie en relaxatietechnieken, steeds met een focus op het helpen van cliënten om een nieuw, waardevol perspectief op het leven te vinden.
Meer over Sandy

Praktijk Antwerpen & Schilde

0480 67 21 95

Hanne - psychologisch consulent / yogatherapeut / psychodiagnosticus jongeren en volwassenen

Hanne begeleidt mensen met chronische pijn problematieken. Daarnaast is ze ook gecertificeerd yogatherapeut. Als psychodiagnosticus staat ze in voor de coördinatie van het psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen, jongeren en volwassenen.
Meer over Hanne

Praktijk Antwerpen & Schilde

0492 42 90 48

Laura - klinisch psycholoog / psychodiagnosticus kinderen & jongeren

Als recent afgestudeerde klinisch psycholoog is Laura gespecialiseerd in psychodiagnostisch onderzoek, waarbij ze de unieke behoeften van elke cliënt nauwkeurig in kaart brengt. Haar expertise richt zich op kinderen, adolescenten en volwassenen, met een benadering die empathisch, inclusief en op maat is Naast diagnostisch onderzoek biedt Laura ook therapeutische begeleiding aan kinderen en jongeren.
Meer over Laura

Praktijk Schilde

0478 07 64 26

Elise - psychologisch consulente / psychodiagnosticus kinderen, jongeren en volwassenen

Als psychologisch consulente met ervaring als leerkracht en bij de humanitaire diensten van het Rode Kruis, brengt Elise een unieke mix van kennis en passie voor psychodiagnostiek naar haar praktijk. Spontaan, enthousiast en leergierig; deze kenmerken typeren haar aanpak. Sinds januari 2024 is zij onderdeel van het Argo team, gespecialiseerd in intelligentie-, geheugen-, en ander psychodiagnostisch onderzoek voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor een deskundige en persoonlijke benadering, kunt u bij haar terecht.
Elise richt zich op psychodiagnostisch onderzoek bij kinderen, jongeren en jongvolwassenen.
Meer over Elise

Praktijk Antwerpen

0456 67 99 44

Jamila - Msc Master Klinische psychologie en psychotherapeut volwassene

Jamila is psychotherapeut en legt zich toe op de begeleiding van (jong)volwassenen (15+) Met een focus op cognitieve gedragstherapie helpt zij cliënten hun gedachten, gevoelens en gedrag te begrijpen en te beheersen, wat bijdraagt aan een betere omgang met dagelijkse uitdagingen. Zij biedt consultaties aan in het Nederlands, Frans, Rif Tamazight (Berbers), en Arabisch (Marokkaans), voornamelijk in de avonduren. Jongeren en volwassenen kunnen bij haar terecht voor een breed scala aan problemen, waaronder angst, trauma, depressie, identiteitsvragen, communicatieproblemen, laag zelfbeeld, relatieproblemen, en rouwverwerking.
Meer over Jamila

Praktijk Antwerpen

0470 10 41 32

Brigitte - psychologisch consulent / relatietherapeut volwassenen

Brigitte is relatietherapeut met expertise in hechtingsrelaties en persoonlijkheidsproblematieken. Ook verslavingsproblemen en burn-out problematieken behoren tot haar expertises.
Meer over Brigitte

Praktijk Schilde

0472 25 00 31

Magali - kerntalentenanalysyte / loopbaancoach / ACT therapeut / stress- en burn-out coach jongeren en (jong)volwassenen

Magali is loopbaancoach, stress- en burn-out coach en ACT-therapeut. Ze staat in voor individuele loopbaanbegeleiding en bedrijfscoaching op maat. Ze begeleidt jongeren en (jong)volwassenen met vragen rond zelfbeeld en zelfvertrouwen.
Meer over Magali

Praktijk Antwerpen & Schilde

0476 64 55 20

An - psychotherapeut volwassenen

An is psychotherapeut en leg zich toe op de begeleiding van (jong)volwassenen (15+)
Meer over An

Praktijk Antwerpen

0486 51 31 49