Isabelle - Mindfulnesscoach

Info

Hallo, ik ben Isabelle. Als coach luister ik naar je vragen & mentale struggles waarna we samen, op een warme & duurzame manier, werken aan doelen & verzachting.

Ik richt me op zaken die we allen -vaak in stilte- dragen: de druk om perfect te zijn, de angst om niet genoeg te zijn en de constante strijd met onszelf. Ik begrijp hoe het is om te worstelen met gevoelens van isolatie en te verlangen naar verbinding, zowel met jezelf als met anderen.

Mijn doel is om een veilige ruimte te creƫren waarin je je gedachten & gevoelens kunt uiten, verkennen, leren begrijpen & verzachten. Daarnaast is er ruimte om deze concreet aan te pakken, leiding over je leven te nemen, te dromen & later vol vertrouwen uit te voeren.

Of het nu gaat om het herstellen van de verbinding met jezelf, het verminderen van angstgevoelens of het vinden van een nieuw levenspad, ik ben hier om je te begeleiden. Samen onderzoeken we de patronen die je tegenhouden, en ontdekken we tools en technieken om je mentale veerkracht te vergroten.

Ik geloof in de kracht van mindfulness en het aanvoelen van je eigen lichaam als sleutel tot herstel en groei. Laten we samen werken aan jouw welzijn, zodat je weer kunt voelen wat echt belangrijk voor jou is.

Antwerpen
0472 73 15 33